Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Informatie / Afspraak maken met Schoonheidssalon Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

informatie / afspraak maken

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het concept van Inside Beauty

Inside Beauty biedt andere behandelingen en producten dan de “gewone schoonheidssalon”. Op deze website heb je al een impressie gekregen. Heb je interesse in een specifieke behandeling, of wil je meer weten over de producten ? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Inside Beauty 
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63 
1448 ML Purmerend
Tel: 0642243130 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je belt is het mogelijk dat je mijn voicemail treft. Hoogst waarschijnlijk heb ik dan letterlijk mijn handen vol. Wanneer ik in behandeling ben neem ik de telefoon niet op, zodat de aandacht en rust blijft bij de persoon die de behandeling ondergaat. Spreek gerust je vraag in, en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ten alle tijden een WhatsApp bericht sturen. Zodra ik de mogelijk heb om jouw vraag te beantwoorden ontvang je een bericht terug.

De agenda is behoorlijk gevuld. Eventjes geduld voor je afspraak is op dit moment nodig. Maar dan heb je ook wel heerlijk iets om naar uit te kijken!

Inside Beauty werkt veilig volgens het hygiëne protocol voor schoonheidsspecialisten. Je kunt optimaal genieten en ontspannen. Welkom!

Kennismakingsafspraak

Wil je weten welke behandeling of welk product het beste past bij jouw huid?  Maak dan een kenningsmakingsafspraak. Er wordt hiervoor ca 40 minuten gereserveerd en € 25,- berekend. Je krijgt een huidanalyse en Daniëlle bespreekt samen met jou wat je wensen zijn en wat er mogelijk is. Tevens ontvang je een product advies voor thuis. Je krijgt hiervan een gratis mini mee. Wanneer je direct start met de thuisbehandeling en product(en) aanschaft is de kenninsmakingsafspraak kosteloos. 

Huidanalyse en advies op maat

Bij je eerste bezoek aan Inside Beauty voor een huidbehandeling wordt altijd kosteloos extra tijd voor je vrijgemaakt. Er wordt een huidanalyse gemaakt en samen worden jouw wensen besproken en wat de behandeling voor jou kan doen. Tevens volgt er een individueel productadvies waarmee je thuis het resultaat van de behandeling kunt voortzetten.

Afspraak annuleren ? 

Ben je verhinderd ? Dat kan gebeuren. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Bij niet tijdig annuleren ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. 

 

Kadobonnen

Natuurlijk! Een Kadobon is altijd het juiste geschenk. Alle behandelingen en bedragen (vanaf € 10,-) zijn mogelijk. Uiteraard wordt deze bon feestelijk verpakt. 
Ben je niet in gelegenheid de bon op te halen dan kan deze, na ontvangst van betaling, zonder verzendkosten worden verstuurd.

 

Vaste klanten korting

Trouwe klanten worden gewaardeerd. Bij elke betaling (behandelingen en producten) ontvang je voor elke € 15,- een stempel op je digitale stempelkaart in het klantensysteem van Inside Beauty. Bij 25 stempels ontvang je € 10,- korting op een behandeling.

 

Pinnen ? Ja graag.

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
27 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Informatie / Afspraak maken met Schoonheidssalon Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?