Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Over Danielle Pieterse van Schoonheidssalon Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty - Natuurlijke huidver­zorging

Inside Beauty, is de groene schoonheidssalon van Purmerend. Danielle is al ruim 25 jaar specialiste in natuurlijke cosmetica. Bij Inside Beauty wordt niet alleen je huid behandelend, maar krijg jij als compleet persoon pure aandacht. Een mooie huid komt tenslotte van binnenuit. Met de 100% natuurlijke SPA aromatherapieproducten kan Danielle precies op maat werken om je huid gezond(er) en stralend(er) te maken. Deze manier van natuurlijke gezichtsbehandelingen bieden een gezonde toekomst aan jouw huid. Een unieke huidbeleving. Ervaar het zelf!

Bij Inside Beauty is jouw huid in vaardige handen. Danielle Pieterse is sinds 1992 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en “verliefd” op de puur natuurlijke huidverzorging van SPA Aromatherapie.

Danielle verteld:
“Het is mijn passie om mensen zich “lekker in hun vel” te laten voelen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Als dochter van de melkboer is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. Net zoals de kwaliteit van pure zuivere producten. Zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen, voor een eerlijk en goed product! 100% actieve ingrediënten die echt werken.

Aromatherapie

Al 25 jaar geleden was mijn kennismaking met SPA aromatherapie uit de Provence in Frankrijk. Tot op heden heb ik geen fijnere en mooiere huidverzorging kunnen vinden. Zo een eerlijk, puur en zuiver product, zonder chemische toevoegingen waarmee je een huid kunt verwennen én kunt verbeteren! SPA gaat verder dan elke andere cosmetica. Het dringt door alle huidlagen heen, waardoor het zo intensief werkzaam en huidverbeterend werkt. Niet alleen je huid wordt behandeld, maar ik kan ook de achterliggende oorzaak postiief beinvloeden Daarbij, en zeker niet onbelangrijk, is het gezond voor je huid en voor jou! En dan heb ik het nog niet eens over de zalige geur gehad ….”

In 1994 is Danielle in Amsterdam gestart als zelfstandig ondernemer, een beautyinstituut op de rand van het centrum en de Jordaan. Samen met een compagnon, en niet veel later hadden zij een compleet team van schoonheidsspecialistes en stagiaires in dienst.

Natuurlijke huidverzorging in Purmerend

Na 15 jaar ging ze met Inside Beauty, een nieuwe uitdaging aan, om zich weer volledig op het vak - haar passie- te kunnen storten. Ze blijft innovatief met natuurlijke huidverzorging. Jaarlijks leert ze nieuwe specialistische technieken. Elke klant krijgt haar eigen persoonlijke behandeling en huidadvies op maat. Resultaat: jouw eigen natuurlijke schoonheid, voor nu en de toekomst!

Locatie

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Facebook_Button_Inside_Beauty Over Danielle Pieterse van Schoonheidssalon Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en ontvang als eerste leuke updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Openingstijden

Maandag
9.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag
9.00 uur - 15.00 uur (oneven week)
Woensdag
9.00 uur - 15.00 uur
Donderdag
9.00 uur - 18.00/19.00 uur
Vrijdag
9.00 uur - 15.00 uur (even week)
Zaterdag en zondag gesloten

Eindejaarssluiting:
25 dec 2019 t/m 6 januari 2020

Nieuwsbrief ontvangen?