Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Veilig genieten van de zon - Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Veilig genieten van de zon

Zonlicht! Heerlijk. Je hebt het nodig. Wanneer je je huid op de juiste manier beschermt, kun je volop genieten. 

Ontspannen in de zon.

Zonlicht geeft je energie, de warmte heeft een ontspannend effect op je spieren. Het stimuleert de aanmaak van serotonine, en daar krijgt je humeur een enorme oppepper van. Verder wordt vitamine D aangemaakt wat onmisbaar is voor gezonde botten. 

In de media lees je steeds meer zorgwekkende berichten; je moet de huid goed beschermen want zon veroudert de huid en bescherming is nodig vanwege het huidkanker gevaar. Maar in vele zonnecosmetica zitten ongezonde stoffen. Hoe kun je dan je huid gezond beschermen? Niet zonnen is onmogelijk. Je bent altijd wel een keer buiten en heeft ook zo veel positieve effecten die je echt niet kunt missen als mens. 

Gezonde zonbescherming

Antizonnebrandcrèmes beschermen de huid met filters. Dit kunnen chemische filters zijn of fysische (minerale) filters zijn. Chemische filters absorberen UV-stralen en ze zetten deze stralen om in een andere vorm van energie (warmte). De chemische filters sluiten de huid af, dit geeft soms een benauwd gevoel en kan zonneallergie versterken. Minerale filters zoals titaandioxide en zinkoxide reflecteren UV-stralen, als een soort spiegel weerkaatsen deze het zonlicht. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat synthetische filters in het lichaam dringen en zelfs in borstvoeding aanwezig zijn. Minerale filters, (bv titaandioxide en zinkoxide) blijven op de huid en zijn daardoor gezonder en veiliger in gebruik. Antizonnebrandproducten zijn ongebruikt twee à drie jaar houdbaar en na opening twaalf maanden. Als de verpakking open is geweest of als de crème in de zon heeft gelegen, kan de beschermingsfactor teruglopen. Gebruik dan ook niet te lang oude zoncosmetica!

Inside Beauty biedt diverse gezonde zonbescherming. Laat je adviseren welke het beste en fijnste zijn voor jouw huid. Tubes (zaligruikende) cremes met een SPF middel hoog of hoog. Deze werken tevens hydraterend en hebben een anti-age effect. Je kunt hiermee je dagcreme vervangen, maar wil je de werking van je dagcreme niet missen gebruik je deze over je creme. Een bodyolie of fluidecreme met etherische oliën die de pigmentcellen activeren zorgen voor een nog intensere bruining. Door meer pigmentcellen heeft je huid van nature ook een betere bescherming. 

Aftersunproducten zorgen voor extra hydratatie, stopt celbeschadiging bij zonnebrand en kunnen bruine vlekken helpen voorkomen.

Om een prijsindicatie te geven; 100 ml zonbescherming is er vanaf € 31,00. Vraag gerust om advies.

Locatie

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Origamistraat 2
1448 DN Purmerend
06 42243130

Facebook_Button_Inside_Beauty Veilig genieten van de zon - Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en ontvang als eerste leuke updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Openingstijden

Maandag
9.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag
9.00 uur - 15.00 uur (oneven week)
Woensdag
9.00 uur - 15.00 uur
Donderdag
9.00 uur - 18.00/19.00 uur
Vrijdag
9.00 uur - 15.00 uur (even week)
Zaterdag en zondag gesloten

Zomersluiting: 
20 juli t/m 18 augustus 2019
Eindejaarssluiting:
23 dec 2019 t/m 6 januari 2020

Nieuwsbrief ontvangen?