Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Natural face lifting - Schoonheidssalon Inside Beauty Purmerend Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Natural facelifting

Natuurlijke huidverjonging.

voor een tijdloze schoonheid…

Natural Facelifting ... Slow Beauty.
Inside Beauty is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging
Een jonge frisse huid ziet gezond en stralend. Wanneer we ouder worden willen we het liefste deze frisse gezonde stralende huid behouden. Inside beauty heeft een concept waarbij je eigen huid wordt aangezet tot verjonging. De methodes zijn geheel natuurlijk, en geven dan ook een natuurlijk resultaat.
Danielle heeft zich al vanaf 2002 gespecialiseerd en verdiept in diverse behandelingen die de huid kunnen verjongen maar die NIET schadelijk zijn voor je huid of gezondheid. Per 2015 is ze gespecialiseerd Natural Facelifting therapeute.
Mooi en stralend ouder worden zonder mes, inspuitingen of agressieve cosmetica ? JA!

Slow Beauty biedt anti-age behandelingen op maat aan, voor een duurzame huidverbetering.

Bij Inside Beauty heeft jouw huid extra voordeel bij het ondergaan van de Natural Facelifting behandelingen.
Naast de bijzonder effectieve massagetechnieken worden werkstoffen toegepast welke doordringen tot de onderste huidlagen (zelfs tot aan de bloedvaten), en daarbij volledig natuurlijk zijn. De mengelingen van S.P.A. Aromatherapie zijn zeer uniek van samenstelling waardoor ze 100% actief werkzaam zijn.
Daniëlle is al ruim 25 jaar deskundig met deze producten en weet de Natural Facelifting methode hierdoor zeer te intensiveren voor een zo een mooi mogelijk resultaat.
Zowel de Slow Beauty technieken, als de S.P.A. Aromatherapie worden aangepast op jouw huid en persoonlijk samengesteld. Samen wordt besproken welke behandeling voor jouw huid het meest gewenste resultaat zal gaan geven. Ook de natuurlijke en huidverbeterende producten voor je eigen thuisbehandeling worden op maat gemaakt. Specifiek voor jouw huid. Zo wordt en blijft jouw huid stralend en jong!

Als Natural Facelifting therapeute kan Danielle meerdere massage technieken inzetten. Niet alleen bindweefselmassage (geeft celvernieuwing en een elasticiteitverhoging) maar ook een spiertonus-massage die werkt op de gelaatsspieren waardoor een liftend effect verkregen wordt. Verslapping , rimpels of fijne lijntjes zijn verschillende effecten van huidveroudering die elk hun eigen speciefieke behandeling vragen. Ook genen en mimiek kunnen een specifiek beeld geven wáár een huid zal gaan verslappen of rimpels krijgt. Preventief is hierin winst te behalen. 

De verschillende NaturalFacelifting technieken worden op maat ingezet, speciaal voor jou! Dit zal je huid en je uitstraling weer die gezonde stralende glow brengen. 
Na elke behandeling zíe en voel je een onmiddelijke frisheid. 

Danielle is jouw persoonlijke face-trainer.  

Tarieven Natural Facelifting (2021)

Natural Facelifting BeautyBoost € 112,00 
Huidverjonging door de beste werkstoffen en een intensieve Naturalfaceliftingmassage...
stimuleren van de circulatie en celregeneratie- huidreiniging- peeling van granen, gist en wilde rijst- 100% pure etherische oliën anti-age + vulkanisch moddermasker- fruit-groente ampul met fruitwaterpakking- NaturalFacelifting massagetechnieken- dag of nachtverzorging (dagmake-up indien gewenst)

Natural Facelifting behandeling Intens  € 79,75
Intensieve combinatie van Aromatherapie en  Naturalfaceliftingmassage...
stimuleren van de circulatie en celregeneratie- huidreiniging- peeling van granen, gist en wilde rijst- Natural FaceLifting massagetechnieken- 100% pure etherische oliën anti-age + vulkanisch moddermasker- dag of nachtverzorging (dagmake-up indien gewenst)

Kuren Natural Facelifting 
Wil je optimaal resultaat op korte termijn? Dan gaan we kuren! 
In een kuur worden de behandeling op een korte termijn gegeven. 1-3x per week een salon behandeling. En een thuisbehandeling van S.P.A. Aromatherapie, op maat gemaakt en gemengd voor jouw huid. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huid en het gewenste resultaat. 

Meredian Facial anti-stress verjonging € 79,75
is een behandeling die zorgt voor rust en balans. In deze jachtige tijd vinden wij te weinig tijd voor rust en ontspanning, terwijl dit juist zo belangrijk is. Rust en ontspanning geeft meer balans en energie. Nodig voor een stralende huid. De ontspannende massage technieken zijn gebaseerd op de energie elementen uit de Chinese geneeskunde. Tevens werkt het op de merediaanbanen. Meredian Facial laat je uitrusten waardoor je weer gaat stralen.

Sculp
is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die je met de vingers en de handpalmen op jezelf uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in je huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. De resultaten zijn verbluffend!
De self-treatment wordt je aangeleerd in 3 lessen. Eventueel is in overleg een enkele les te volgen. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel maar toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor jouw huid.
Sculp is zeer budget vriendelijk. Eenmaal aangeleerd heb je er altijd plezier van en zo blijft zo jouw huid fris en jong op lange termijn.
Sculp les in de salon of online vanaf € 55,00

Benieuwd naar wat Natural Facelifting en S.P.A. Aromatherapie voor jouw huid kunnen doen?
Maak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een proefbehandeling Naturalfacelifting. ( €40,-)
Je kunt voelen wat de behandeling en producten doen, en samen bespreken welke methode het beste is voor jouw huid en het gewenste resultaat.

De mooiste versie van jezelf, ongeacht je leeftijd….

Ervaring bij Inside Beauty door Marjon Eegerdingk:
Ondanks de stevige aanpak voelt het na de behandeling erg goed en glad aan en zijn de ouderdomslijntjes echt veel minder dan normaal.

 • Natural Facelifting Voor Na AntiAgeverslaptehuidInsideBeautyPurmerend
 • NaturalFaceliftingMassage Purmerend Voor Na
 • Natuurlijke Facelift Inside Beauty
 • NaturalFacelifting Purmerend Voor Na Voorhoofd
 • Natural Facelifting Voor En Na Inside Beauty

  Locatie

  Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

  Inside Beauty
  Daniëlle Pieterse

  Zoeloestraat 63
  1448 ML Purmerend
  06 42243130

  Openingstijden

  ma:   10.30 - 21.00 uur
  di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
  woe: 9.00-16.00 uur
  do:    9.00 - 19.00 uur
  vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
  zaterdag en zondag gesloten

  zomersluiting 2021:
  27 juli tm 22 augustus.
  eindejaarssluiting 2021:
  25 december tm 3 januari 2022.

  Facebook_Button_Inside_Beauty Natural face lifting - Schoonheidssalon Inside Beauty Purmerend Facebook

  Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

  Instagram Button Inside Beauty Instagram

  Nieuwsbrief ontvangen?