Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Aromabrasie - Microdemabrasie met Aromatherapie bij Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Aromabrasie

Microdermabrasie met Aromatherapie

Een jonge frisse huid ziet gezond en stralend. Wanneer we ouder worden willen we het liefste deze frisse gezonde stralende huid behouden. Hoe het verouderingsproces verloopt varieert van persoon tot persoon. Maar het is te beïnvloeden! Vroeg beginnen met goede huidverzorging scheelt een stuk. ‘Morgen begint vandaag’ gaat dus letterlijk op.

Dieptepeeling 

Met een peeling worden alle dode huidcellen verwijdert. Met een dieptepeeling gaat dat net eventjes iets verder. Rimpels, pigmentvlekjes en littekens liggen dieper in de de huid. Met een dieptepeeling kunnen we meer dode huid verwijderen om daar een positieve invloed op te geven. Daarbij wordt de huid dan eens even goed aangezet om nieuwe cellen aan te maken. Het heeft een verjongend effect. 

Er zijn diverse manieren om de huid een dieptepeeling te geven. Bijvoorbeeld een chemische peeling, een laserbehandeling of microdermabrasie. Deze behandelingen zijn belastend voor de huid. Met SPA Aromatherapie is het mogelijk de huid net zo intensief te behandelen, maar is het gezonder voor de huid. 

Aromabrasie

De Aromabrasiebehandeling geeft een stimulans op de algehele stofwisseling van de huid. Alle dode huidcellen worden verwijdert, het gaat rimpels en pigmentvlekjes tegen en werkt zelfs bij littekens van Acne of van een operatie. 

Inside Beauty adviseert deze behandeling in het voor- en najaar, als een oppepper voor de huid. Het kan ook in kuurverband worden ingezet wanneer er daadwerkelijk gericht naar een resultaat gewerkt gaat worden. Deze kuur wordt altijd op maat afgestemd. De Aromabrasiebehandeling kan alleen worden ondergaan in combinatie met Aromatherapie thuisverzorging om de huid op de juiste wijze te voeden en verzorgen.

Tarieven Aromabrasie behandelingen (2021)

Aromabrasie Anti Age behandeling inclusief thuisbehandelingsserum va € 149,50
Boostbehandeling voor huidvernieuwing en huidversteviging ...
stimuleren van de bloedcirculatie celvernieuwing- huidreiniging- pittige dieptepeeling met etherische olien en een peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- mineralen en anti-oxydanten peel off masker- Naturalfacelifting bindweefselmassage – huidverzorging (dagmake-up naar wens)

Aromabrasie inclusief thuisbehandelingsserum va € 120,00 
Intensieve huidvernieuwing...
stimuleren van de bloedcirculatie - huidreiniging- pittige dieptepeeling met etherische olien en een peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- peel off Anti-Oxydantenmasker- huidverzorging (dagmake-up naar wens)

 

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
27 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Aromabrasie - Microdemabrasie met Aromatherapie bij Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?