Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie Anti-age behandelingen - Schoonheidssalon Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Aromatherapie anti-age behandelingen

Natuurlijke huidverjonging. 
voor een tijdloze schoonheid…

Een jonge frisse huid ziet gezond en stralend. Wanneer we ouder worden willen we het liefste deze frisse gezonde stralende huid behouden. Hoe het verouderingsproces verloopt varieert van persoon tot persoon. Maar het is te beïnvloeden! Vroeg beginnen met goede huidverzorging scheelt een stuk. ‘Morgen begint vandaag’ gaat dus letterlijk op.

Een mooie huid komt van binnenuit

Met het stijgen van de leeftijd, vertraagt de stofwisseling. En dit begint al na het 22e levensjaar. Erfelijke aanleg, je levensstijl, en je huidverzorging beïnvloeden dit proces. Voor een resultaatgerichte aanpak is het belangrijk dat we aan alle invloeden aandacht geven. 
Met S.P.A.-aromatherapie huidbehandelingen wordt onderscheid gemaakt in de anti-age behandelingen naar het doel dat we na willen streven. Zoals: bestrijden van de rimpels, oppervlakkige verstrakking van de huid, of een zeer intensieve behandeling vanuit de diepere huidlagen. (Natural Facelifting en Aromabrasie). 

Behandeling op maat

S.P.A.-aromatherapie anti-age behandeling optimaliseert de huidconditie. Er wordt gewerkt met plantenextracten uit o.a. kiwi, mango, paprika, wortel, en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste lagen waar huidveroudering ontstaat. Elke huid is anders, daarom worden per persoon de ingrediënten van de behandeling aangepast. 

Thuisverzorging op maat

Om het effect van de behandeling te intensiveren kun je deze thuis voortzetten. De producten worden voor jouw huid speciaal op maat gemaakt. Uniek en zeer effectief. 

Tarieven Aromatherapie Anti Age behandeling (2021)

Aromatherapie Anti Age behandeling € 102,00
stimuleren van de bloedcirculatie celvernieuwing- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwater vliesmasker- actieve bindweefselmassage voor gezicht, hals, en decollete - huidverzorging (dagmake-up naar wens) 

Een gezonde huid laat je stralen. 

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
27 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie Anti-age behandelingen - Schoonheidssalon Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?