Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Combinatie behandelingen - Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Combinatie behandelingen

Combinatie behandeling voor gezicht en lichaam

Inside beauty biedt extra beauty behandelingen die je kunt combineren bij je huidbehandeling. Zowel voor het gezicht als het lichaam. Ook bij deze behandelingen wordt Aromatherapie ingezet voor een zo optimaal mogelijk resultaat. 

Als vaste klant ontvang je bij een Aromatherapie huidbehandeling (intensief of compleet) bij Inside Beauty een gratis extra behandeling. Welke dat is is afhankelijk van het seizoen en een eventuele product-actie.   

Combinatie behandelingen voor het gezicht:

harsen, epileren, wimpers en wenkbrauwen verven, couperose adertjes verwijderen, steelwratjes verwijderen, oogbehandeling, decolletébehandeling, hoofdhuidmassage etc.

Tarieven combinatie behandeling gezicht (2019) va € 10,00

Combinatie behandelingen voor het lichaam:

voetmassage, handverzorging, handmassage, hoofdhuidmassage, decolletebehandeling

 

Ervaring bij Inside Beauty door Norma:
Twee winters geleden kwam ik bij Danielle met zeer pijnlijke rode jeukende en stekende wintertenen. Ze gaf mijn voetjes een fijne behandeling en een olie mee op basis van plantenextracten met etherische oliën en verzorgende voetcreme voor dagelijks gebruik (ook in de zomermaanden) om 2 x daags mijn tenen te verwennen. Ook startte ik met plantaardige circulatiedruppels die ik 1 x per dag op mijn buik en benen aanbreng in de herfst en wintermaanden. De stekende pijn, roodheid, en jeuk werden minder.Vorige herfst eerder begonnen met de circulatiedruppels en olie wat preventief fijn werkt. Dit alles en de voeten warm houden (wollen sokken, warme schoenen en wollen sloffen) en veel bewegen om de circulatie op gang te houden, helpt heel fijn om de herfst/winterperiode minder pijnlijk door te komen. Heb je last van wintertenen kan ik je advies en behandeling van Danielle van harte aanraden. 

Locatie

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Facebook_Button_Inside_Beauty Combinatie behandelingen - Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en ontvang als eerste leuke updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Openingstijden

Maandag
9.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag
9.00 uur - 15.00 uur (oneven week)
Woensdag
9.00 uur - 15.00 uur
Donderdag
9.00 uur - 18.00/19.00 uur
Vrijdag
9.00 uur - 15.00 uur (even week)
Zaterdag en zondag gesloten

Eindejaarssluiting:
25 dec 2019 t/m 6 januari 2020

Nieuwsbrief ontvangen?