Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie behandelingen schoonheidssalon Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Aromatherapie behandelingen voor huidproblemen

Een huidprobleem ? Mooi niet…
een natuurlijke behandelmethode om jouw huid te helpen.

Heb je last van een huidprobleem? Vaak heb je dan al een behoorlijke zoektocht achter de rug om je huid onder controle te krijgen. Danielle Pieterse van Inside Beauty heeft al meer dan 20 jaar ervaring bij diverse huidproblemen en zou jouw huid letterlijk en figuurlijk een handje kunnen helpen.

Er zijn veel lastige huidproblemen. Niet alleen de huid van het gezicht kent problemen, maar ook van het lichaam.
Couperose
Eczeem
Allergische huid
Acne
Verslapte huid met of zonder rimpels
Pigmentvlekjes
Littekens
Wratjes, steelwratjes, huid “friemeltjes, hobbeltjes en bobbeltjes”
of andere… of meerdere tegelijkertijd?
Het behandelconcept van Inside Beauty biedt hulp! Deze worden namelijk precies op maat gemaakt voor jouw huid(probleem). Een duurzame huidverbetering is het resultaat.

Totaalconcept ; van binnen en buiten.

Meestal wordt de huid alleen “uitwendig” verzorgd. Je probeert een creme voor de gevoelige/rode huid,een droge huid of juist een vette huid. Je bemerkt resultaat, maar na verloop van tijd komt het probleem eigenlijk wel weer terug.
Opgeleide Aromatherapie specialist Daniëlle bespreekt samen met jouw je huid en de oorsprong van dit huidprobleem. Zo kunnen we “van binnenuit” aan jouw huid werken om deze weer mooi(er) en gezond(er) te krijgen.

Inside beauty werkt alleen met 100% puur natuurlijke producten. Met de producten van S.P.A. Aromatherapie is het mogelijk om een structurele verbetering van de huid te krijgen. De pure, natuurlijke producten zijn speciaal samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dóór alle huidlagen te dringen. Dus ook door de diepste huidlagen waar een huidprobleem ontstaat.
S.P.A. aromatherapie heeft zelfs producten ontwikkeld die van binnenuit ervoor zorgen dat de “oorzaak” van het huidprobleem wordt aangepakt! Een Traitement Terrain (letterlijk: "Verzorging van het Terrein") bestaat alleen uit 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit. Het zijn de sterkst werkende producten van S.P.A.

Huidverzorging op maat

Geen enkele behandeling in de salon is het zelfde. Elke keer opnieuw wordt de ingrediënten voor jouw huidbehandeling gekozen. Wat heeft je huid op dat moment nodig? Het wisselende seizoen, jouw gemoedstoestand, heb je van het weekend een feestje gehad… alles heeft invloed op je huid. Zeker wanneer je huid onrustig is.

De producten die “van buitenaf” jouw huid gaan verzorgen worden specifiek voor jouw huid op maat gemaakt. Ze hebben een hoog gehalte actieve werkstoffen die ècht iets doen. Alle producten van S.P.A.-aromatherapie geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliën. Hierdoor worden alle huidfuncties ondersteund en verbeterd.

Cryotherapie Weg met die huidbobbeltjes en vlekken!

Een snelle, effectieve verwijdering van wratten, fibromen, ouderdomsvlekken en andere goedaardige huidoneffenheden.

De Cryo-stift is een nieuwe technologie van vloeibare stikstof en een stiftvorm waarbij heel precies kan worden gewerkt. Door een nauwkeurige toepassing van externe koude wordt het ongewenste huidweefsel verwijdert en herstelt de huid zich daar met nieuw gezond weefsel. De stikstof van de Cryo-stift is minder koud als bij een huisarts. De cryo-stift heeft een constante temperatuur van -89 graden Celsius, bij de huisarts is dit -196 graden Celsius. Hierdoor wordt het resultaat mooier en is de behandeling nagenoeg gevoelloos. De genezing is snel. Over het algemeen volstaat 2 tot 3 behandeling voor het gewenste resultaat.

Heb jij last van die huidfriemeltjes in je hals of langs je B-H-rand? Heb je “gekke hobbeltjes en bobbeltjes”, of pigmentvlekken? Vraag dan naar de Cryo-stift behandeling!
Cryo-stift behandeling: v.a. € 35,00

Wil je meer info wat het behandelconcept van Inside Beauty voor jouw huid kan doen ?
Neem dan gerust vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
27 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie behandelingen schoonheidssalon Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?