Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie ontspanningsbehandelingen - schoonheidssalon Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Aromatherapie ontspanningsbehandelingen

Ontspanning geeft nieuwe energie

Wie heeft er eigenlijk geen stress? De westerse wereld is snel en druk. Gun jezelf dan juist met regelmaat een ontspanningsmoment! Even loskomen van alle dagelijkse drukte geeft je weer nieuwe energie.

Ontspanningsbehandelingen met Aromatherapie

Inside Beauty heeft voor jou verschillende ontspanningsbehandelingen waarbij de natuurlijke producten van SPA aromatherapie worden ingezet. Deze zijn namelijk niet alleen heel fijn voor je huid (waardoor je huid zacht en ontspannen aanvoelt) maar ook in te zetten voor een totaal gevoel van welbevinden. Het geeft naast de helende werking van aanraking een positieve werking op het spier en zenuwstelsel. De aromatherapie geuren zijn daarbij nog eens een zalig extra.

Meredian Facial € 74,00
is een behandeling die zorgt voor rust en balans. In deze jachtige tijd vinden wij te weinig tijd voor rust en ontspanning, terwijl dit juist zo belangrijk is. Rust en ontspanning geeft meer balans en energie. Nodig voor een stralende huid. De ontspannende massage technieken zijn gebaseerd op de energie elementen uit de Chinese geneeskunde. Tevens werkt het op de merediaanbanen. De SPA Aromatherapie die hierbij wordt ingezet verwijdert oude dode huidcellen, en activeert aanmaak van nieuwe huidcellen.
Meredian Facial laat je uitrusten waardoor je weer gaat stralen.

Tarieven Aromatherapie ontspanningsbehandelingen (2019)

SPA Aromatherapie beauty balance € 58,00
De Aromatherapie producten verzorgen en laten de huid ontspannen. In deze behandeling wordt Shiatsu massage toegepast. Dit is een drukpuntmassage welke gegeven wordt op specifieke punten op de rug, de hoofdhuid en het gezicht. Dit bevordert vitaliteit, verlicht vermoeidheid en stimuleert de natuurlijke zelfhelende kracht. Een ontspannende combinatie voor beauty en balance.

SPA Aromatherapie just relax € 58,00
De Aromatherapie producten verzorgen en laten de huid ontspannen. Relaxerende massage van nek, schouders en gezicht voor anti-stress. Een extra voetmassage geeft een totale ontspanning. Een moment voor jezelf; just relax. 

Gun je zelf een moment van rust met Aromatherapie en een zorgzame aanraking…

Locatie

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie ontspanningsbehandelingen - schoonheidssalon Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en ontvang als eerste leuke updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Openingstijden

Maandag
9.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag
9.00 uur - 15.00 uur (oneven week)
Woensdag
9.00 uur - 15.00 uur
Donderdag
9.00 uur - 18.00/19.00 uur
Vrijdag
9.00 uur - 15.00 uur (even week)
Zaterdag en zondag gesloten

Eindejaarssluiting:
25 dec 2019 t/m 6 januari 2020

Nieuwsbrief ontvangen?