Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie gezichtsbehandelingen - Schoonheidssalon Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Aromatherapie huidbehandeling

Een huidbeleving van 100% puur natuur.

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) is uniek in het assortiment van natuurlijke cosmetica. Een compleet programma gezicht- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Dit houdt in dat alle producten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten bevatten. Een hoog gehalte aan werkzame ingrediënten voor jouw huid. 100% puur, 100% zuiver!

Aromatherapie huidbehandeling op maat
voor huidverbetering:

Bij de huidbehandeling in de salon worden alle producten op jouw huidconditie afgestemd. De behandeling begint met een intake waarbij we samen de conditie van je huid bespreken, de huidverbeteringswens en de oorzaak van jouw eventuele huidprobleem. Alle aspecten worden behandeld om zo jouw huid een complete gezichtsbehandeling te geven voor optimaal resultaat.  Behandeld worden met SPA aromatherapie is een ervaring. Voor hem en haar, voor alle leeftijden. Gun jouw huid deze beleving van 100% puur natuur.

Aromatherapie Thuis op maat:

De behandeling in de salon zal jouw huid intensief verbeteren. Deze verbetering kan niet wekenlang vasthouden. Dagelijkse thuisverzorging daarbij is een must als je een betere huid wenst. De juiste huidverzorging is daarbij van groot belang. Nogal BIO logisch.
De thuisverzorgingsproducten van S.P.A. aromatherapie zijn niet “op basis van natuurlijke ingrediënten” maar bestaan alleen uit 100% puur natuur. Krachtig en werkzaam! Danielle is jouw specialist in Green Beauty. Ervaring vanaf 1992 in Bio en natuurlijke cosmetica. De thuisverzorgingsproducten worden speciaal voor jou op maat gemengd. UNIEK. Voor elke huid een eigen speciale mengeling. Zo krijgt jouw huid het allerbeste! Wat is het verschil tussen natuurlijke cosmetica en S.P.A. Aromatherapie? Met name het gehalte aan werkzame stoffen en het feit dat het 100% puur natuur en onverdund is. PUUR EN ZUIVER in kwaliteit en ingrediënten. 

Ervaar het zelf, je huid vindt het heerlijk! De beleving met SPA Aromatherapie is absluut een andere.... 

Tarieven Aromatherapie huidverbeterende behandelingen (2021)

Aromatherapie huidverbeterende behandeling op maat Compleet € 102,00
Een zeer uitgebreide behandeling, waarbij de Aromatherapie optimaal op maat wordt ingezet :
- hoog werkstoffen gehalte voor je huid met etherische oliën en fruitextracten
- ondersteuning Aromatherapie kruidendruppels specifiek op het verbeterende aspect voor jóuw huid 
- ontspannings element op maat met Aromatherapie Serum
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwatervliesmasker- ontspannende massage van gezicht, hals, nek en schouders met een mix van plantenolie en etherische olie- huidverzorging (dagmake-up naar wens) 

Aromatherapie huidverbeterende behandeling op maat Intensief € 69,50 
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwatervliesmasker- huidverzorging (dagmake-up indien gewenst)

Aromatherapie huidverbeterende behandeling op maat Actief € 51,00 
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- huidverzorging (dagmake-up indien gewenst)

Aromatherapie gezichtsbehandeling Fris € 39,50
huidreiniging- gel de gommage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- huidverzorging (dagmake-up naar wens)

Aromatherapie gezichtsbehandeling Tiener € 36,00
Specifiek voor de jongere huid tot 18 jaar.
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- evt. wenkbrauw epilatie- phytoserum- vulkanisch moddermasker- huidverzorging en reinigingstips voor thuis

Tarieven Aromatherapie huidverzorgende behandeling

Wanneer je niet specifiek een huidverbeteringswens hebt, maar wél je huid in een optimale conditie wilt behouden en kiest voor kwaliteit.

Aromatherapie gezichtsbehandeling fresh & relax € 68,00
Dé combinatie van een goede huidreniging én een heerlijke ontspanning;
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- plantenserum en verzachtend crèmemasker- huidverzorgende en ontspannende massage- dagverzorging (dagmake-up naar wens)

 

Ervaring bij Inside Beauty door Mieke:
Hoi Daniëlle,
Ik wil je bedanken voor weer een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gisteren! Naast zeer vakbekwaam ben je ook een warme persoonlijkheid. Ik ga liggen in je stoel en voel me gelijk ontspannen. Ik ben de hele dag aan het zorgen voor en op het moment dat ik bij jou in de stoel lig heb ik het gevoel dat er iemand voor mij zorgt. Ik wordt compleet verwend en in de watten gelegd. Dat doet een mens goed. Je stemt daarbij de producten van elke behandeling af op wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Na de complete reiniging van mijn huid krijg ik altijd een heerlijke ontspanningsmassage en ga ik als herboren weer naar huis. Dank je wel daarvoor Daniëlle! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling 
Lieve groet, Mieke

Ervaring bij Inside Beauty door Edith Borghols:
Een fijne gezichtsbehandeling. Intensief gereinigd en behandeld met mooie producten. Een sfeervolle salon en een schoonheidsspecialiste met kennis en die zich blijft ontwikkelen.

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
27 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie gezichtsbehandelingen - Schoonheidssalon Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?