Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie gezichtsbehandelingen - Schoonheidssalon Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Aromatherapie gezichtsbehandeling

Een huidbeleving van 100% puur natuur.

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) is uniek in het assortiment van natuurlijke cosmetica. Een compleet programma gezicht- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Dit houdt in dat alle producten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten bevatten. Een hoog gehalte aan werkzame ingrediënten voor jouw huid. 100% puur, 100% zuiver!

Aromatherapie huidbehandeling op maat:

Bij de huidbehandeling in de salon worden alle producten op jouw huidconditie afgestemd. De behandeling begint met een intake waarbij we samen de conditie van je huid bespreken, de huidverbeteringswens en de oorzaak van jouw eventuele huidprobleem. Alle aspecten worden behandeld om zo jouw huid een complete gezichtsbehandeling te geven voor optimaal resultaat.  Behandeld worden met SPA aromatherapie is een ervaring. Voor hem en haar, voor alle leeftijden. Gun jouw huid deze beleving van 100% puur natuur.

Aromatherapie huidverzorging op maat:

De thuisverzorgingsproducten van S.P.A. aromatherapie zijn niet “op basis van natuurlijke ingrediënten” maar bestaan alleen uit 100% puur natuur. Krachtig en werkzaam! De opgeleide specialiste ( Danielle heeft al 25 jaar ervaring) maakt voor jouw huid de thuisverzorgingsproducten op maat. Voor elke huid een eigen unieke mengeling. Zo krijgt jouw huid het allerbeste! Wat is het verschil tussen natuurlijke cosmetica en S.P.A. Aromatherapie? Met name het gehalte aan werkzame stoffen en het feit dat het 100% puur natuur en onverdund is. Zie het als een kop warme, heerlijk geurende kruidenthee. De thee is natuurlijke cosmetica van merk X. Het theezakje (waarvan de thee getrokken is) met haar kruiden is S.P.A. Aromatherapie.

Ervaar het zelf, je huid vindt het heerlijk!

Tarieven Aromatherapie gezichtsbehandelingen (2020)
* Vanwege de huidige hygiënemaatregelen wordt bij elke behandeling € 2,- extra berekend. 

Aromatherapie gezichtsbehandeling Compleet € 82,00 *

stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwatervliesmasker- ontspannende massage van gezicht, hals, nek en schouders met een mix van plantenolie en etherische olie- huidverzorging (dagmake-up naar wens) 

Aromatherapie gezichtsbehandeling Intensief € 62,50 *
stimuleren van de bloedcirculatie en kruidendruppels- huidreiniging- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwatervliesmasker- huidverzorging (dagmake-up indien gewenst)

Aromatherapie gezichtsbehandeling verzorging € 66,50 *
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- plantenserum en verzachtend crèmemasker- huidverzorgende en ontspannende massage- dagverzorging (dagmake-up naar wens)

Aromatherapie gezichtsbehandeling Fris € 36,50 *
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- wenkbrauw epilatie- etherische oliën- vulkanisch moddermasker- huidverzorging (dagmake-up naar wens)

Aromatherapie gezichtsbehandeling Tiener € 33,25 *
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- verwijderen van onzuiverheden- evt. wenkbrauw epilatie- phytoserum- vulkanisch moddermasker- huidverzorging en reinigingstips voor thuis

 

 

Ervaring bij Inside Beauty door Mieke:
Hoi Daniëlle,
Ik wil je bedanken voor weer een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gisteren! Naast zeer vakbekwaam ben je ook een warme persoonlijkheid. Ik ga liggen in je stoel en voel me gelijk ontspannen. Ik ben de hele dag aan het zorgen voor en op het moment dat ik bij jou in de stoel lig heb ik het gevoel dat er iemand voor mij zorgt. Ik wordt compleet verwend en in de watten gelegd. Dat doet een mens goed. Je stemt daarbij de producten van elke behandeling af op wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Na de complete reiniging van mijn huid krijg ik altijd een heerlijke ontspanningsmassage en ga ik als herboren weer naar huis. Dank je wel daarvoor Daniëlle! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling 
Lieve groet, Mieke

Ervaring bij Inside Beauty door Edith Borghols:
Een fijne gezichtsbehandeling. Intensief gereinigd en behandeld met mooie producten. Een sfeervolle salon en een schoonheidsspecialiste met kennis en die zich blijft ontwikkelen.

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend. 
En heeft aangepaste openingstijden.
Eindejaarssluiting: 25 december 2020 tm 3 januari 2021

Openingstijden salon voor behandelingen wanneer weer mogelijk is:
ma:   9.00 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

Facebook_Button_Inside_Beauty Aromatherapie gezichtsbehandelingen - Schoonheidssalon Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?