Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Vernieuwde huidcellen na de Aromabrasie behandeling - Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Vernieuwde huidcellen na de Aromabrasie behandeling

Hals & decolleté behandeling

VERNIEUWINGEN

Vernieuwde huidcellen na de Aromabrasie behandeling

Een gladde stralende huid, minder rimpels en oneffenheden. Een frissere en meer egale huid die zijdezacht en glad aanvoelt. De Aromabrasie behandeling doet dit voor jou op een huidvriendelijke manier. Het najaar is dé tijd om deze behandeling te ondergaan. Ze is pittig. En kan niet aan elke huid gegeven worden. Samen met de behandelingen bij Inside Beauty en jouw eigen thuisbehandeling met je Aromatherapie producten bereid je je huid hierop voor. Eigenlijk kun je de Aromabrasie behandeling vergelijken met klussen en vernieuwen van je huis…

Je huid bestaat uit laagjes. Vergelijk het met een huis.
Het bovenste laagje, het dak van je huis, is de epidermis of opperhuid. Deze beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Deze laag, dit dak, bestaat uit 5 laagjes. Net zoals het dak van een huis uit meerdere lagen bestaat. Vanuit de onderste laag verschuiven de huidcellen naar buiten en veranderen langzaam in dode huidcellen. Het stratum corneum: de dakpannen, die de huid beschermen. Dit opschuiven van de cellen duurt ongeveer 28 dagen. Als de dakpannenlaag te dik wordt ziet je huid vermoeid en voelt was stuggig, misschien droger of zelfs wat ruw.

Met een intensieve peeling kun je de huid actief verdunnen waardoor je huid weer gaat stralen. MAAR we doen dit wel op een veilige manier, want je hebt je dakpannen nodig om je te beschermen. Een Aromabrasie behandeling maakt niet alleen de huid van buitenaf gladder. (Dus niet alleen de dakpannen worden opgeschoond). De specifieke etherische oliën tijm, chilipeper en mosterdzaad dringen tot diep door in de huid , en dat voel je! De circulatie wordt enorm gestimuleerd, waardoor voedingsstoffen in de buitenste huidcellen komen. Etherische olie van bittere amandelen verdunnen de huid en stimuleert deze om nieuwe huidcellen aan te maken. Dit gebeurt in de diepere huidlagen, dus onder het dak van je huis! Dan zijn er nog de etherische oliën van; peterselie gaat pigmentvlekjes tegen, verbena tegen huidinfecties, wortelzaad en lavendel voor verbetering van elasticiteit.

Mooi hè, de Aromabrasie geeft je een vernieuwd dak, verfrist je hele huis en herstelt zelfs de voegen!

Wil je de behandeling intensiever? Dan geef ik jouw huid daarbij ook een Natural FaceLifting massage. De Aromabrasie BeautyBoost Behandeling. Tijdens deze intensieve massage wordt ook de diepergelegen bindweefsellaag van je huid gemasseerd. Dit geeft een intense huidverbetering; minder rimpels en meer collageen (meer volume in je huid). Daarbij worden de gelaatspieren ook stuk voor stuk stevig gemasseerd, dit geeft een natuurlijk liftend effect. Je kunt je voorstellen dat je je huid na deze intensieve behandeling wel goed moet voeden. Daarom is de Aromabrasie behandeling altijd inclusief een huidserum.

Aromabrasie behandeling incl. serum € 110,00
Aromabrasie Beauty Boost incl. serum en € 139,50

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   9.00 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

Facebook_Button_Inside_Beauty Vernieuwde huidcellen na de Aromabrasie behandeling - Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?