Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Seizoensverzorging voor je huid - Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Seizoensverzorging voor je huid

Hals & decolleté behandeling

VERANDERINGEN

Seizoensverzorging voor je huid

Merk jij het ook aan je huid? Het seizoen verandert. Je huid vraagt om andere voeding. Kan wat onrustiger, roder zijn. Ziet misschien wat futloos of heeft wat drogere plekjes. Het is weer tijd voor wat extra’s voor je huid. Er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen samen bespreken wat voor jouw huid het fijnste en meest werkzaam zal zijn.

De kuurcrème en kuurolie:

Synergie Vegetale en Reconstituant Biologique

Kuurcreme Synergie Vegetale is een rijke crème die niet alleen etherische oliën bevat, maar ook gevriesdroogde groente en fruit extracten. Hierdoor krijgt jouw huid heerlijk veel vitamines en mineralen.

Gebruik de kuurcrème elke ochtend. In de avond wissel je af met de kuurolie. Kuurolie Reconstituans Biologique wordt voor jouw huid speciaal op maat gemaakt. De basis is een rijke pure jojobaolie. Daaraan toegevoegd VEEL werking van etherische oliën. Deze dringen door alle huidlagen heen en hebben een stimulerend en huidversterkend effect.

Gebruik 3x in de week ’s avonds.
Kuurcreme vanaf € 40,00
Kuurolie € 40.0510% korting op de kuurolie bij aankoop van een kuurcreme.

Serum d’Eté

Een uniek serum van pruimenpit en frambozenpitjesolie. Frambozenpitjes zijn natuurlijk heel klein, om daarvan een olie te kunnen maken is een bijzonder traject. Maar dan heb je ook wel mega veel anti-oxydanten voor je huid. Het verbetert de elasticiteit van je huid en gaat veroudering tegen. Het voorkomt uitdrogen en herstelt huidschade.

Zelf gebruik ik deze olie ook graag onder mijn ogen.

Breng op als nachtverzorging, een echt kadootje voor je huid.
Serum d éte € 52,95

Absolue d’ Essence serum;

Powerserum!

Zeer rijk serum die je af en toe inzet en die sterk het verouderen van de huid vermindert. Extract van witte lelie en peterselie gaat gelijker tijd pigmentvlekjes tegen. Het is als een natuurlijke botox, dat komt door venkelolie die de bovenste huidlaag aanspant. Verschillende etherische oliën, vitamine F, aloë vera en volle plantenoliën maken dit het “powerserum”.

Serum Absolue d’essence € 97,60

Maskers

Even een verwenmomentje voor jou en je huid

Soms wil je iets extra’s geven aan je huid. Naast Aromatherapiemaskers heeft Inside Beauty voor jou ook de Beauty Face vliesmaskers. Ze passen precies op je gezicht, en zijn er ook voor je nek en je decolleté. De vliezen zijn doordrenkt met serums en geven een direct resultaat. Je huid voelt zalig zacht, glad en straalt! Er zijn verschillende maskers, met verschillende werkingen.

Ik help je met kiezen. Na gebruik kun je ze weggooien in de groene bak, want ze zijn gemaakt van ecologisch bananenkatoen.

BeautyFace maskers p.st. € 6,00.
3 stuks; bv. Face + Decolleté + Neck € 15,00

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   9.00 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

Facebook_Button_Inside_Beauty Seizoensverzorging voor je huid - Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?