Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Inside Beauty blijft open voor adviezen - Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Inside Beauty blijft open voor adviezen

Ophalen producten

Salonbehandelingen worden volgens Corona maatregelen nu niet gegeven. Toch is Inside Beauty open voor jou en je huid. 

Wat leven we in een bijzondere tijd …
Uit alle gesprekken die ik heb gehad met familie, vrienden, klanten, collega’s kan ik alleen maar concluderen dat iedereens besef groot is. Wat gebeurt er ?! Wat zal het de toekomst brengen ? Zelf merk ik dat ik deze week totaal van slag was. Normaal wordt mijn dagritme bepaald door de afspraken in mijn werkagenda. En die was nu leeg. Weg ritme.. en dan al die berichten die je leest en hoort. Daar wordt je niet blij van. Al heel snel heb ik voor mij zelf de keuze gemaakt: ik neem alleen de adviezen van het RIVM, de Rijksoverheid en de virologen ( de mensen met kennis van zaken) ter harte. Wat voelt voor mijzelf goed.. Ik wordt blij van alle solidariteit die er ontstaat. Ik wordt blij van de lente die komt – misschien mooier dan ooit nu het milieu zo gebaat is bij dit alles. Blij van de behoefte die bij iedereen begint te groeien om juist meer te bellen in plaats van te whatsappen.

En vanmorgen werd ik zo blij van een ontzettend lief bericht die ik ontving:
“Hoi hoi wat leven we in een rare tijd. Zo onwerkelijk en ongrijpbaar. Wil je laten weten dat ik zo ontzettend blij ben dat ik nog geweest ben bij jou. Gebruik de spulletjes zoals jij het mij hebt uitgelegd. 😀.We gaan hét zíen of vervolg afspraak door kan gaan. Duimen maar. Ik werk nu ook niet meer. Echt bizar. Ga duimen dat hét snel voorbij is. Nu genieten van mijn gezicht s spulletjes. Jij heel véél sterkte. ❣❣😘 “

Mijn schoonheidsspecialiste-hart maakte een sprongetje. Ik heb een zo mooi beroep!
Toch; mijn beroep is geen eerstelijnszorg. (Het kleine beetje voorraad mondkapjes gaat daar naar toe.) Mij beroep is in de eerste plaats fysiek, en is het niet mogelijk om 1.5 meter afstand te bewaren. Daarom zijn er geen behandelingsafspraken mogelijk. Zodra het enigszins mogelijk is, dat ik veilig weer fysiek kan behandelen laat ik het weten ! ( ik kan niet wachten ) Met de genen wie ik een afspraak gepland die heb staan en niet door kan gaan neem ik contact op.

Ik ben open voor adviezen en bereikbaar.

Heb je behoefte aan een vrijblijvend advies, of heb je een vraag (welke dan ook) over de huid, een huidzone ( decolleté, ogen, lichaam) producten, ingrediënten… Stel ze mij. Ik beantwoord ze heel graag. We kunnen bellen, facetimen… Ik ben je graag van dienst. Wel handig om even een tijdstip met elkaar af te stemmen, zodat ik één op één contact met je heb. Persoonlijk contact blijft het fijnste! (en is even gezellig)

Ik ben open voor je thuis-huidbehandeling

Aromatherpie voor thuis ophalen Inside Beauty

Heb je huidverzorging nodig, laat maar weten hoor. Ik kan ze (met extra hygiënische maatregelen) voor je klaarzetten mengen en maken. Je kunt je producten veilig afhalen. We maken samen een afhaaltijdstip afspraak. Je tasje met bestelling staat klaar in de wachtruimte , zodat wij 1,5 meter afstand kunnen houden. Tevens staat er handdesinfectie, en handcrème die kun je die naar behoefte gebruiken. 👐🏻 (De houten bol staat in de ruimte is gedruppeld met etherische olie ‘microbes d’hiver. Deze bestrijd bacteriën in de lucht. ) Na elke klant die heeft afgehaald worden de handproducten en deurklinken gedesinfecteerd. ( van schoonheidssalon naar afhaal-huidsalon 😜) Na het afhalen stuur ik je een betaalverzoek.

Ben je niet in gelegenheid om op te halen? Ook geen probleem, ik breng ze gratis bij je langs of stuur ze op.

Do-It-Yourself- Aromatherapie huidbehandeling op maat

Ik al meerdere berichten dat je huid, en jijzelf je ontspanningsmoment en de professionele huidbehandeling in de salon zult missen. Daarom biedt ik je de mogelijkheid voor een SPA Aromatherapie Thuisbehandeling aan. Deze wordt voor jou geheel op maat gemaakt. Je kunt dit ophalen of ik kan het bij je langsbrengen of het jou toesturen. Vooraf hebben we telefonisch contact over jouw huidwensen. Ik maak een SPA Aromatherapie pakket voor jou klaar met daarin alle nodige producten voor die semi professionele huidbehandeling. Daarbij een how-to-do beschrijving , en uitleg hoe je zelf je huid een actieve huidverbeterende massage of juist ontspanningsmassage kunt geven.
Misschien treft de Corona-maatregel jou ook. De extra tijd geeft jou de optie om jezelf een extra rust-moment te geven, en je huid te verwennen. Je kunt bijvoorbeeld ook met je “thuisgenoten” een wellness momentje in gaan plannen. Tips nodig? Laat maar weten !

Aromatherapie Thuisbehandeling van Inside Beauty

Dus: Neem je contact op wanneer je een SPA Aromatherapie Thuisbehandeling op maat wil bestellen ?

De prijs is v.a. € 27.50. Afhankelijk van wat jij thuis aan SPA Aromatherapie huidverzorging hebt.

Ik hoop heel snel de 1,5 meter afstand te kunnen vergeten zodat ik je huid weer kan behandelen. Maar voor nu: het is zoals het is. Bij meer nieuws stuur ik een nieuwe nieuwsbrief. Dus in deze periode vaker dan je van mij gewent bent. ( ik maak er geen misbruik van hoor)
Volg je Inside Beauty op Facebook en/of Instagram ? Ik zal daar ook leuke huidweetjes en informatie gaan delen.

Blijf gezond, en houd je huid gezond. Tot ziens !
Lentegroet, Daniélle Inside Beauty

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   9.00 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

Facebook_Button_Inside_Beauty Inside Beauty blijft open voor adviezen - Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?