Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Heerlijk weer - Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Zomerbehandeling voeten

Heerlijk weer

Wat een geweldig weer belooft het te gaan worden (en is het ook al geweest)! Heerlijk genieten is dat.
Misschien dat jouw vakantie die je had bedacht heel anders gaat worden. Kun je ondertussen toch maar vast lekker beginnen met zomers genieten.

Want tja, er zijn nogal wat dingen anders gelopen dan we hadden gedacht… Voor wie ik nog niet persoonlijk heb kunnen spreken; Ik hoop dat jij en je dierbaren een beetje gespaard zijn gebleven van ziekte en crisis. Want wat hebben toch allemaal moeten “beleven”.
Voor mijzelf kan ik spreken van wel. Natuurlijk ben ik niet helemaal gespaard gebleven als ondernemer. De steun en lieve motivaties van familie, vrienden en klanten die ik in de afgelopen maanden (en nog steeds) heb gekregen hebben mij ontzettend geholpen!

Salon weer open voor behandelingen

Zo plotseling als dat de salon dicht ging, zo plotseling mocht deze toch eerder open. Wat heb ik mijn vak gemist. Ja, het is nu anders. Vooral voor en na de behandeling. Dan hebben we te maken met protocollen. Het is even wennen.
En zo flexibel als wij mensen zijn: het went best snel.
Het moment dat je dat bij mij in de behandelstoel ligt, is er voor jou: om te genieten. Je huid wordt verwend met het allerbeste uit de natuur. Mijn handen kneden met passie en liefde je huid en spieren van gezicht, hals, decolleté en schouders. Je huid en jijzelf komen even bij in het moment van rust en ontspanning.

Online adviezen en thuisbehandelingen blijven doorgaan

Misschien ben je er nog niet aan toegekomen om een afspraak in te plannen voor een behandeling. Of ben je er gewoon nog niet aan toe. Dat begrijp ik volkomen. Alles is anders nu.
Wat ook anders kan zijn door deze ommekeer in de wereld en het seizoen, is je huid. Hoe gaat het met je thuisverzorging? Bieden jouw verzorgingsproducten nog wat jouw huid NU nodig heeft? Je bent (nog steeds) van harte welkom voor een advies-afspraak. (En dat kan ook via bv. beeldbellen).
Tijdens de coronasluiting heb ik gemerkt hoe fijn dit was, om samen de huid door te bespreken en een advies te kunnen geven hoe je zelf thuis kunt bijsturen.
De thuisbehandelingen, zoals de lente behandeling of de Aromatherapie behandeling op maat, werden heel positief ervaren. (Inclusief mijn eigen ervaring: HEERLIJK!)
Daarom blijven deze online huid-adviezen en de thuisbehandelingen in het Inside Beauty assortiment.

Nieuw: Zomerthuisbehandeling €42,50

Zomerbehandeling voeten

Deze zomerbehandeling verwent vooral de voeten, maar verfrist ook de gezichtshuid met het beste uit de natuur! De plantenoliën, plantextracten, etherische oliën, hydrolaten, maar ook het zeezout, verzorgen de huid van je voeten en onderbenen. Eventuele schilfertjes en een zwaar gevoel verminderen door de behandeling. Daardoor ziet je huid er frisser uit, maar je benen en voeten voelen ook lichter aan. Milde gezichtsscrub en zachte hydratatie verfraaien je gezichtshuid. Je voelt het: ziet het! S.P.A. Aromatherapie verwent niet alleen, maar ‘behandelt’ ook. Wellness en werking!
De zomerthuisbehandeling is een complete set van wel 7 verschillende huidproducten. Daarbij een uitgebreide beschrijving en aanvullende artikelen om je thuisbehandeling zo zelf semi-professioneel te kunnen doen.

Het ultieme zomergevoel is toch met je blote voeten in slippers of een mooi sandaaltje! De buitenlucht om je enkels en je benen geeft een vrij gevoel.
Be Happy!


Wil je een advies-afspraak maken? Mail mij dan, of stuur een WhatsApp (0642243130). Ik plan tijd voor je uit om je te bellen. Dan sturen we samen het verzorgingsplan voor je huid bij. Misschien heb je nog een aantal Aromatherapie producten thuis in het badkamerkastje staan, en weet je niet hoe, of wanneer deze te gebruiken? Dan bespreken we dat ook gelijk. Of merk je dat je huid echt even behoefte heeft aan ….. iets!?! Daar komen we samen ook uit.
Wellicht is zo een thuisbehandeling dan de perfecte aanvulling.
Laat je mij weten waar jouw huid behoefte aan heeft?

Genieten van de zon

Die mooie warme gouden zon. Dat doet je goed! We krijgen er energie van en laden op. Het is goed voor je weerstand. En die heb je nu hard nodig. Dus geniet ervan. Maar doe dat vooral verstandig! Bescherm je huid. En vergeet ook vooral de NAverzorging “aftersun” niet. Ook al ben je door jouw goede zorg van zonbescherming niet verbrand. Verzorg je huid juist toch na zo een zonnedag aan het eind van de middag of in de avond. Zo blijft jouw huid in een optimale conditie om bescherming te kunnen blijven bieden en je huid veroudert mindert snel.

'Le soleil après' (Letterlijk vertaald:
Na de zon) van Les Gavot. Deze heeft superfijne ingrediënten om je huid te herstellen. (Uiteraard 100% puur uit de natuur). De plantenoliën van amandel, sesam, zonnebloem, jojoba en nog veel meer, verzorgen je huid doordat ze precies de goede vetten in je huid aanvullen. De etherische oliën van o.a. palmarose en wortelzaadolie, helpen de huid herstellen. Direct op celniveau omdat etherische oliën dóór de huid dringen. Zo verzorgen en stimuleren ze precies de huid waar dat nodig is. Je huid veroudert hierdoor minder, blijft beter gehydrateerd en langer mooi bruin.

Deze zachte afstersuncrème is verkrijgbaar in een handige pompflacon van 100 ml en kost € 34,70.
(Ook geschikt voor kinderen!)

soleil apres insidebeauty

Gel hydratant Visage Après soleil
(Letterlijk vertaald: hydraterende gezichtsgel na de zon) van SPA Aromatherapie.

Ideaal om je gezichtshuid intens te verzorgen na een dag buiten in de zon. Met deze gezichtsgel neutraliseer je de nadelige effecten van UV-straling. Het vroegtijdig verouderen van de huid wordt voorkomen en de vochtbalans herstelt zicht. Zo heb je minder last van een droog en trekkerig gevoel van het gezicht. Deze niet vette gel wordt heel snel door de huid opgenomen. Je voelt direct dat de aloë vera gel je huid kalmeert. Het St.Janskruidextract is verzachtend en herstellend voor de huid en kalmeert de roodheid. Het natuurlijke hyaluronzuur (Sodium hyaluronate) helpt het vocht in je huid vast te houden. Het mimosa-extract gaat het verouderen van de huid tegen. Een vleugje pepermuntolie geeft je een fris gevoel, maar tegelijk koelt deze olie je huid.

Is je huid nu extra vochtarm? Gebruik deze heerlijke gezichtsgel dan ook als serum onder je dag(zon)verzorging. Mannen waarderen deze hydraterende gel als dagverzorging. Omdat de samenstelling de huid kalmeert na de zon, kalmeert het de huid ook na het scheren.

Gel Visage is heel zuinig in gebruik, verkrijgbaar in een pompflacon van 50 ml en kost € 45,15.

ZOMERAANBIEDING:

Lief voor je handen -  Inside Beauty

Le soleil après 25% korting op de Gel hydratant Visage Après Soleil samen € 65,00

(geldig t/m augustus 2020)

Aromatherapie tegen insecten

Wist je dat SPA Aromatherapie ideale producten heeft om je te helpen bij narigheid van insecten?

Lief voor je lijf - Inside Beauty

Diffusion Anti-Insect:
een combinaties van verschillende etherische oliën van lavendel, rozengeranium, basilicum, citronellablad, en neemboom. Je laat een druppeltje vallen op de houten bol. Ruikt heerlijk, en nog belangrijker: het bestrijdt muggen en andere insecten. Zet de houtenbol of je buitentafel wanneer je lekker s’ avonds buiten zit. Neem ‘m mee naar je slaapkamer. (Of druppel wat op een tissue die je neerlegt naast je kussen.)

Diffusion Anti-Insect 5 ml : € 10,50 / Houten beuken bol: € 9,95
(Tip: leuk cadeautje om te nemen naar een BBQ)

Couleur Caramel kus voor jou -  Inside Beauty

Synergie Soins Piqûres d’insectes:
valt onder de aromatherapeutische zelfzorgmiddelen. Deze is speciaal voor het behandelen van insectenbeten (muggen, wespen, mieren, spinnen), tekenbeten, kwallenprikken, processierups allergie, of zelfs na een kattenkrab.
De mengeling van etherische oliën trekken snel in de huid een geven een tegenreactie.
Bijvoorbeeld:
Ceder: verlaagt histamine reactie waardoor de bult minder groot wordt.
Cajeput olie: weert direct insecten (fijn dus om beten te voorkomen) en heelt wondjes.

Verkrijgbaar in een handig roll-on flesje. € 40,-
Het flesje heeft een zeer goede afsluiting en is daardoor zeer lang te bewaren.

Set Processierups:
speciaal om die ontzettend nare huidallergie en jeuk van de brandhaartjes van de processierups te bestrijden kun je een setje bestellen voor € 52,50. Deze bestaat uit 4 Aromatherapie producten: Synergie Soins Piqûres d’insectes + Aloe vera gel + verkoelingsgel + Aromatherapie anti-allergie.

Tijd om tot rust te komen

Het heeft ons allemaal behoorlijk wat energie gekost. We moesten “aan staan” om te schakelen naar deze Corona samenleving. Denk je goed om jezelf? Zorg ervoor dat je tot rust komt en je jouw ontspanning neemt van tijd tot tijd.

Een interessant huidweetje: al in het prille begin bij het ontstaan als embryo, zijn er drie kiembladen waaruit het menselijk lichaam groeit. Endoderm, mesoderm en ectoderm. Deze laatste; het ectoderm zorgt voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel en huidcellen. De huid en het zenuwstelsel zijn nauw met elkaar verbonden. Niet zo gek toch; dat stress zoveel invloed heeft op onze huid.
Tot rust komen is goed voor je binnenste en je buitenste! Inside Beauty…

Een ander advies wat ik je graag wil meegeven; bouw weerstand op! (Ik kom hierover op terug in de volgende nieuwsbrief.) Zomers is het gemakkelijk om lekker en gezond te eten. Zo nu en dan ontspannen met een goed glas wijn; doen! Veel naar buiten e vitamine D opdoen (let uiteraard op je zonbescherming en aftersun verzorging).

VAKANTIESLUITING INSIDE BEAUTY

Ik ga ook tot rust komen. Inside Beauty is gesloten van 4 t/m 25 juli 2020.
Vanaf 27 juli ben ik weer bereikbaar. De agenda is volgeboekt tot 4 juli, maar je kunt gerust nog producten bestellen. Of zo een lekkere thuisbehandeling: heerlijke verwennerij voor jou en je huid!

Zonnige groet, Daniëlle.

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
30 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Heerlijk weer - Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?