Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Daar ben ik weer. Terug van vrij zijn… De salon weer open - Inside Beauty Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Salonbehandeling

Daar ben ik weer. Terug van vrij zijn… De salon weer open

Best fijn, krijg er energie van. Heerlijk!
Terwijl ik dit typ zit ik in kleermakerszit (favoriete houding) op de tuinbank in de tuin (favoriete plek), en probeer ik de laatste zonnestraaltjes nog even op te pikken. Ik ben blij dat het mooie zomerse weer terug is. Ik heb het gemist!

Normaal gesproken breng ik de zomervakantie met mijn gezin door in zonnige oorden. Dit jaar hebben we besloten om in Nederland te blijven, gezien die gekke Corona-tijd. 

Zomerbehandeling voeten

Het was heerlijk om vrij te zijn, ECHT vrij nu. Wekker uit; dat doet wonderen. Veel slapen (dat werkt goed tegen rimpels en wallen). Jammer genoeg is mijn zonbescherming weinig gesmeerd dit jaar.

Een vakantie is voor mij : Zon, Zee en Zorgeloos. Hoe is het voor jou? Ben jij naar een andere bestemming gegaan? Of misschien ga je nog? In ieder geval hoop ik voor jou dat je ook even heerlijk kunt uitrusten. Het ware zulke bizarre tijden, en we weten niet wat er gaat komen.

Daarom zeg ik: zorg voor je rust, dat doet je goed! Het bouwt je weerstand op. Wanneer jij je goed voelt zal je dat vast en zeker aan je huid merken!

Een korte Covid-update

Op de site kun je altijd de laatste info vinden.
Zie hier de laatste informatie.

Regelmatig word ik op de hoogte gehouden via de Anbos en het RIVM wat de nieuwe richtlijnen zijn. Dus voel je vooral welkom om je veilig te kunnen ontspannen bij mij in de behandelstoel. Als je vragen hebt, stel ze mij gerust. Wanneer je klachten hebt (of iemand in jouw huishouden), annuleer de afspraak (hiervoor zullen geen kosten in rekening gebracht geworden). Bij twijfel; stuur mij een WhatsApp berichtje, dan overleggen we wat de beste oplossing is. Ben je op een kritieke bestemming geweest waarbij thuisquarantaine wordt geadviseerd kun je niet naar de salon komen voor een afspraak. Uiteraard neem ik dezelfde verantwoordelijkheid. Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat we dit serieus nemen, en stuur ik geen mails meer voorafgaand aan de afspraak.

Vanaf 11 mei vroeg ik een kleine bijdrage van € 3,50 voor de extra hygiënemaatregelen. Ik werkte met tijdsblokken om iedereen zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn. Gelukkig is dat (bijna helemaal) goed gelukt, en kan ik de afspraken weer normaal inboeken. En heb ik de hygiënekosten kunnen reduceren naar € 2,00. Hartelijk bedankt voor je begrip en geduld!

Nieuw! NaturalFaceliftingSerum
met een liftend en verstevigend effect

Je leest het goed.
Dit serum geeft ECHT een liftend en verstevigend effect, dat ongeveer 4 uur aanhoudt. Het is een supernieuw serum, dat net uitgebracht is. In de laatste week van mijn vakantie heb ik het uitgeprobeerd, en ik ben enthousiast!!! Het zit boordevol met meerdere soorten algenextracten, kelp, ginseng, zink en meer.
Het geeft een verbeterend effect op de vochtbalans en versterkt het bindweefsel en het collageen. Het serum is vegan en vrij van nare stoffen zoals parabenen, allergene parfum, minerale oliën, propylene glycol, phenoxyethanol, siliconen, sodium lauryl sulfaat, kleurstoffen, nano-ingrediënten, PEG’s en titanium dioxide. In de behandeling met een NaturalFaceliftingmassage zal je het serum zelf ervaren. Je kunt het natuurlijk ook thuis gaan gebruiken tijdens jouw eigen BeautyRituelen.
Op de flacon het NaturalFaceliftingSerum staat een QR code. Wanneer je die scant met je smartphone zie je een filmpje met thuis-massage technieken die je kunt inzetten bij het gebruik van het serum.

Dat is nou net even dat extra effect voor een jonge stralende huid. Daar word je toch blij van !?!
En je huid ook! Want die krijgt een superboost.
Het NaturalFaceliftingSerum is verkrijgbaar in een flacon van 30 ml en kost € 49,20.

facelifting

Ik zie je graag in de salon voor een behandeling of wanneer je producten wilt afhalen.
Geniet van de heerlijke zomerse dagen. Denk aan je zonbescherming.

Wil je hierover een advies?
Laat het mij weten. Rust uit, en tot snel!

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
30 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Daar ben ik weer. Terug van vrij zijn… De salon weer open - Inside Beauty Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?