Meer info: 06 42243130 | info@insidebeauty.nl | Facebook_Button_Inside_Beauty Schoonheidssalon Inside Beauty Aromatherapie acnebehandelingen Instagram Button Inside Beauty

Inside Beauty werkt volgens het Covid-19 hygiëneprotocol

Covid 19 Update: 
Inside Beauty is online geopend.

“voel je veilig om te kunnen ontspannen”
VEILIG BEHANDELD WORDEN

Aromatherapie acnehandelingen

Acne Nee !
een natuurlijke behandelmethode tegen acne.

Heb je last van acne? Dan is dat heel vervelend. De vakkundige, natuurlijke behandelmethode door schoonheidssalon Inside Beauty verbetert je acne-huid aanzienlijk en duurzaam.
 
Hoe ontstaat acne? 
Acne heeft verschillende oorzaken. Meestal begint het in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. Maar er zijn ook genoeg dertigers die deze klachten hebben. En er zijn mensen die nooit last van acne hebben gehad en hier opeens op volwassen leeftijd mee worden geconfronteerd. Acne kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie, bacteriën, hormoonschommelingen, psychologische stress, bepaalde ingrediënten in cosmetica of druk op de huid, (bijvoorbeeld rand van een helm of overhemd). En bepaalde voedingsmiddelen kunnen acne verergeren of in stand houden.
 
Wat gebeurt er met de huid bij acne? 
De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter. Ze produceren meer en dikkere huidsmeer of talg. Als zich te veel talg afscheidt, kan het zich ophopen en raakt de porie verstopt. Deze talgophopingen noemen we mee-eters of comedonen. Er zijn oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuidse mee-eters (witte comedonen). De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de porie. Hierdoor wordt deze extra nauw. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren bacteriën die zich snel kunnen vermenigvuldigen, ze zetten talg om in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte talgklier (follikel) steeds verder uit, en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes. 
 
Niet zelf uitknijpen, maar een vakkundige acne-behandeling. 
Als je acne hebt en zelf (onvakkundig) puistjes uitknijpt of er aan krabt verergert  de acne. Bij onderhuidse ontstekingen ontstaan dan littekens.Daniëlle Pieterse van Inside Beauty is een acne-geregistreerde schoonheidsspecialist bij de Anbos en kan de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. En ook als je voor acne wordt behandeld bij een (huid)arts kan de ondersteunende behandeling bij de schoonheidsspecialist heel effectief zijn.
 
100% natuurlijke producten.
Inside beauty werkt alleen met 100% puur natuurlijke producten. Met de producten van S.P.A. Aromatherapie is het mogelijk om een structurele verbetering van de huid te krijgen. Wanneer een huid de geneesmiddelen , of de reguliere cosmetische producten, niet kan verdragen is het een behoorlijke zoektocht om acne te bestrijden. SPA Aromatherapie bij Inside Beauty biedt hulp. De behandelmethode van Inside Beauty kan effectief bij alle vormen van acne ingezet worden. De natuurlijke producten zijn gezonder voor je huid. Juist de meest gevoelige huid, dus ook de acne-huid, kan ermee worden behandeld. De pure, natuurlijke producten zijn speciaal samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dóór alle huidlagen te dringen. Dus ook door de diepste huidlagen waar acne ontstaat. De werking is intensief reinigend, verzorgend en verbeterend.
 
Hoe werkt de acne behandelmethode van Inside Beauty?  
Bij een eerste bezoek aan Inside Beauty wordt een persoonlijk verzorgingsplan opgesteld. Dit gebeurt op basis van een huidanalyse en het achterhalen van de oorzaak van de acne. Ook wordt aandacht besteedt aan voeding en hygiëne. Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen bij de schoonheidsspecialist én de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid thuis met gebruik van de juiste producten. Alle producten worden specifiek op de individuele huid afgestemd, gemengd en gecombineerd.
Er zijn verschillende Acnebehandelingen. De specialist bepaalt samen met jou welke behandeling het best bij jouw huid past, voor het mooiste resultaat.
Dit kan een uitgebreide behandeling zijn waarbij de huid naast het uitreinigen en etherische oliën ook werkstoffen krijgt van granen, groente en fruit om de huid weer te laten herstellen en opbouwen. Of een behandeling waarbij de huid, naast het uitreinigen, zeer effectieve etherische oliën en vulkanisch modder krijgt die de acne tegen gaan. De behandelingen kunnen ook afgewisseld worden.   
Ook acne op de rug kan effectief behandeld worden.  De rugbehandeling tegen acne bestaat vooral uit het schoonmaken van de huid en werkstoffen geven welke de acne (en de oorzaak daarvan) tegen gaan. 
 
Duurzame huidverbetering.
Tijdens de behandeling in de salon wordt de acne-huid optimaal uitgereinigd. Puistjes en mee-eters worden verwijderd. Ook krijgt de huid een intensieve diep reinigende peeling.
Dan volgt een masker met gevriesdroogd fruit; een vers product vol met eiwitstoffen, enzymen en vitaminen die op de huid zijn werking gaan doen. 
De frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de conditie van jouw huid. Deze zal in het begin wekelijks kunnen zijn met als onderhoudsdoel 4-6 wekelijks. Het dagelijks gebruik thuis van de 100 % zuivere producten maakt dat zelfs de gevoelige acne-huid dit ook kan verdragen en geleidelijk herstelt. 
Na enkele weken kun je zichtbaar resultaat verwachten van de acne-behandelingen. Je huid verbetert aanzienlijk en duurzaam. 
 
Vergoeding door de verzekering van de acne-behandeling
Inside Beauty is Acne-geregistreerd bij de Anbos. Diverse zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de acne-behandelingen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden, en verschilt per zorgverzekeraar. Kijk daarvoor op de website van je zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraars kiezen voor de beste kwaliteit zorg die geleverd kan worden. Daarom is het belangrijk dat de branche schoonheidsverzorging kan aantonen wat het kwaliteitsniveau van het vak is ten opzichte van huidtherapie. Uit recent onderzoek blijkt dat de uitvoering van specialistische behandelingen in beide beroepsgroepen van hetzelfde niveau is. Door de specialistische opleiding die een geregistreerde schoonheidsspecialiste heeft gevolgd is behandeling van hetzelfde kwaliteitsniveau, zo niet hoger.
Bron: onderzoeksbureau Grow consult.

Heb je acne en kies je voor een natuurlijke aanpak? Wil je meer info? Neem dan gerust vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

Tarieven Aromatherapie Acne behandelingen (2021)

Aromatherapie Acnebehandeling gelaat intensief € 69,50
ondersteunen ontstekingsreductie- facewash- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- uitreinigen- evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën huidzuiverend- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwaterpakking- hoofdhuidmassage (anti-stress)- huidverzorging (dagmake-up naar wens, geschikt voor acnehuid)

Aromatherapie Acnebehandeling gelaat anti-stress/ anti-litteken € 102,00
ondersteunen ontstekingsreductie- facewash- intensieve peeling van granen, wilde rijst en boekweit- uitreinigen- evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën huidzuiverend- vulkanisch moddermasker- groente/fruit ampul met fruitwaterpakking-hoofdhuidmassage (anti-stress)-
Massage: lymfedrainage (werkt ontstekingsremmend, verbeterd afvoerafvalstoffen, ontspant) óf bindweefselmassage litteken reductie-
huidverzorging (dagmake-upnaar wens, geschikt voor acnehuid)

Aromatherapie Acnebehandeling gelaat (onderhoud) v.a.  € 47,00
facewash- gel de gomage huidscrub- uitreinigen - evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën huidzuiverend- vulkanisch moddermasker- huidverzorging (dagmake-up naar wens, geschikt voor acnehuid)

Aromatherapie Acnelittekenbehandeling gelaat € 75,50
ondersteunen ontstekingsreductie- facewash- pittige dieptepeeling met etherische oliën en  granen, wilde rijst en boekweit- uitreinigen (indien nodig)- evt. wenkbrauw epilatie- etherische oliën litteken reducerend- vulkanisch moddermasker- bindweefselmassage- huidverzorging (dagmake-up naar wens, geschikt voor acnehuid)  
Voor optimaal resultaat zal een kuur worden geadviseerd. Deze wordt op maat samengesteld.

Aromatherapie Acnebehandeling rug/nek  € 51,50
huidreiniging- gel de gomage huidscrub- uitreinigen - etherische oliën huidzuiverend- algenpakking- huidverzorging

Ervaring bij Inside Beauty van Maartje Splinter (32 jaar):
Al sinds de pubertijd heb ik een acnehuid. Sinds ik bij Danielle kom is mijn huid erg rustig, heb ik geen heftige ontstekingen meer en zijn zelfs sommige littekentjes een stuk minder geworden of weg. De behandelingen zijn erg fijn en mijn huid knapt altijd meteen zichtbaar op. Daarnaast vind ik de producten erg lekker en past Danielle altijd precies de producten aan waar mijn huid op dat moment behoefte aan heeft.

 

Locatie

Inside Beauty Zoeloestraat Purmerend

Inside Beauty
Daniëlle Pieterse

Zoeloestraat 63
1448 ML Purmerend
06 42243130

Openingstijden

ma:   10.30 - 21.00 uur
di:     9.00 - 16.00 uur (om de week)
woe: 9.00-16.00 uur
do:    9.00 - 19.00 uur
vrij:   9.00-14.00 uur (om de week)
zaterdag en zondag gesloten

zomersluiting 2021:
27 juli tm 22 augustus.
eindejaarssluiting 2021:
25 december tm 3 januari 2022.

Facebook_Button_Inside_Beauty Schoonheidssalon Inside Beauty Aromatherapie acnebehandelingen  Facebook

Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en aantrekkelijke acties.

Instagram Button Inside Beauty Instagram

Nieuwsbrief ontvangen?